dilluns, 2 de novembre del 2015

Hem anat al Mercat Municipal!!

Bon dia, famílies de primer!

El passat dia 29 vam fer panellets a l'escola, per tal de menjar-los el dia de la Festa de la Castanyada, el 30 d'octubre. Per poder fer-los les classes de cicle inicial hem hagut d'anar a comprar els ingredients.

Els nens i nenes de primer ens encarreguem de tot el que cal comprar al mercat municipal: l'ametlla mòlta i el sucre, així com les coses per decorar-los: pinyons, fideus de xocolata, fideus de colors, coco ratllat i xocolata per desfer. Els dofins vam anar el dijous 22 d'octubre, i les balenes vam anar el dimarts 20 d'octubre.

Els nens i nenes de segon, com que són més grans, van anar a comprar, al mercat ambulant dels divendres, els moniatos i altres fruites de la tardor per tal que els poguem veure i exposar-los a la nostra "Paradeta de la tardor".

Ens ho hem passat molt bé! Portàvem una bossa per portar les coses que hem portat, els diners que necessitàvem i un moneder per guardar-los. Uns quants de nosaltres hem demanat a la Toñi, la venedora de la botiga, les coses que volíem comprar i també quant ens costava tot. Li hem pagat i ens ha tornat el canvi. Hem fet com les persones grans!

Aquí us deixem algunes fotos de la nostra visita al mercat, esperem que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada