dimarts, 12 d’abril del 2016

Els de 1r anem al CaixaForum!

Bon dia a tothom!

El passat divendres 4 de març els dofins i les balenes vam anar al Caixaforum de Barcelona. Allà vam fer dues activitats:

- Mural de Sol-Lewitt: L'activitat consistia a observar el mural i convertir-nos en part d'ell, imitant els moviments que fa i vestint-nos amb els seus colors. Vam trobar molts animalets amagats. Ens ho vam passar "super"!

- Finestres del món: És un documental que parla de la vida de la Binta, una nena que viu a l'àfrica i que ens va explicar motles coses del seu poble. També ens va explicar que algunes nenes del seu país no van a l'escola perquè els seus pares no les deixen ja que han de fer-se càrrec dels seus germans o fer activitats de casa seva, els nens i nenes estan lluitant molt per tal que tots els infants puguin anar a l'escola com nosaltres i aprendre moltes coses. També parlava de la importància d'agafar de la natura només allò que necessitem per viure.

Després vam anar a dinar als Jardins Joan Brossa de Montjuïc, i ens ho vam passar d'allò més bé amb unes estructures per escalar i jugar amb la sorra.

Us deixem un vídeo amb tot el que vam fer. Esperem que us agradi!

 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada