divendres, 19 de maig del 2017

Els de 2n hem anat a l'Auditori (BCN) i a Can Mercader (Cornellà)

El passat dimecres 17 de maig els nens i nenes de segon vam anar a l'Auditori de Barcelona a gaudir de l'espectacle "Pica-so", un recull de cançons, músiques i danses. Tot el que vam veure ens volia endinsar en l’univers musical de Pablo Picasso, un artista espanyol reconegut internacionalment. Al llarg del concert vam escoltar obres que recreaven diversos ambients relacionats amb la vida i l’entorn artístic del pintor: on va nèixer (Màlaga) i on va viure (Barcelona, París, sud de França i altres llocs).

Els artistes tocaven el piano, l'acordió, el violí, la guitarra, la mandolina i dos tipus de clarinet, i també cantaven i dansaven. Hi va haver un moment molt divertit on es van esbatussar per tocar el piano i van acabar tocant-lo quatre persones a la vegada...o sigui... AMB 8 MANS! Com estàvem a primera fila no vam perdre detall!

Un cop acabat l'espectacle vam anar a dinar al parc de Can Mercader a Cornellà. Un lloc molt bonic que tots volíem que els pares ens hi tornéssiu a portar! Allà vam dinar, escalar, passejar i jugar al parc infantil i algú fins i tot es volia quedar amb els ànecs!

Aquí us deixem només un recull de la nostra sortida, si en voleu més estaran al dvd de final de curs! Apa, gaudiu, gaudiu!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada