dimarts, 9 d’abril del 2019

Yayoi Kusama


Obra realitzada per la classe de 2n B, els Jurassics, i 2n A, els Youtubers.  (11 de març de 2019)



El que veureu a continuació és una performance  dels artistes de 2n A i B. Hem volgut fer un homenatge a la Yayoi Kusama, (MatsumotoJapó22 de març de 1929) és una artista i escriptora japonesa. Al llarg de la seva carrera, ha treballat amb: pintura, collage, escultura, art performance i instal·lacions. Kusama és una precursora dels moviments de l'art pop, minimalisme i art feminista i va influenciar als seus contemporanis, Andy Warhol i Claes Oldenburg

Malgrat haver estat oblidada durant anys, actualment, Yayoi Kusama és reconeguda a nivell mundial com una gran artista.

Si voleu seguir descobrint i coneixent el món particular i ple de vida de la Yayoi podeu seguir investigant en el següent enllaç:


Cita de la Y.Kusama:
«La piga té la forma del sol, que és símbol de l'energia del món i de la nostra vida, i té també la forma de la lluna, que és la quietud. Les pigues no poden estar soles, com succeeix amb la vida comunicativa de la gent, dues o tres o més lunars porten al moviment. La nostra terra és només una piga entre els milions d'estels del cosmos. Les pigues són un camí a l'infinit. Quan esborrem la naturalesa i els nostres cossos amb pigues, ens integrem a la unitat del nostre entorn. Ens tornem part de l'eternitat. »

Els lavabos, de cicle inicial, ara són una obra d’art plena de “pigues” com a resultat del nostre treball.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada