divendres, 10 d’abril del 2020

PLANIFICACIÓ SETMANAL (13 AL 17 D'ABRIL)


Benvolgudes famílies!

La setmana vinent comencem el 3r trimestre i  haurem de continuar treballant des de casa.
Com ja vam comentar, a partir d’ara cada setmana us enviarem un horari orientatiu amb unes tasques per fer de les diferents àrees.
Els tutors ja hem parlat amb totes les famílies i estem informats de les possibilitats que teniu a cada casa per treballar d’aquesta manera, o sigui que no us preocupeu si teniu alguna dificultat per poder fer alguna de les tasques que us demanem.
En el correu dels tutors i especialistes que us vam enviar, podeu penjar les evidències de les tasques que us demanem per poder fer un seguiment.
De moment, aquesta setmana només cal que retorneu dues activitats: una de català i una de matemàtiques. En setmanes posteriors ja us demanarem el retorn d’activitats d’altres àrees. Les tasques que s’han d’enviar estan assenyalades a l’horari. A sota de la imatge posa la paraula retornar. Les podeu enviar durant la setmana quan us vagi bé.
Per poder accedir a les activitats, heu de clicar damunt de la imatge que surt a l’horari de cada nivell. Quan cliqueu, s’obrirà un document amb l’activitat o l’explicació de la tasca que han de fer els nens/es. També teniu alguns enllaços per accedir a vídeos o activitats online.

Salutacions,

Mestres de cicle inicial

SETMANA DEL 14 AL 17 D'ABRIL PRIMER






SETMANA DEL 14 AL 17 D'ABRIL SEGON






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada