divendres, 24 de març del 2017

El Projecte de 2n B: Hawai'i

Aquest curs ens va costar molt poc posar-nos d'acord en quin havia de ser el nostre projecte: Hawai'i. Tot va començar perquè alguns nens i nenes de la classe n'havien sentit a parlar als seus germans grans, que havien treballat una cançó d'un Hawaià, l'Israel Kamakawiwo'ole i volien saber qui era aquest noi i com era el lloc on ell vivia. 

Vam dir totes les coses que sabíem i després ens vam preguntar tot allò que volíem saber.

Ens vam repartir les preguntes, les vam portar a casa i vam començar a fer d'investigadors! 

Alguns nens i nenes vam exposar el resultat de la nostra investigació als nostres companys, però encara no tots, ja que ens ha intrigat tant aquest país que encara no hem acabat el nostre projecte! Però us volíem ensenyar una mostra del que hem treballat ja. 

El primer que vam fer va ser veure la pel·lícula Lilo & Stitch, ambientada a Hawai'i, per motivar-nos més del que ja estàvem! 

A Educació Física vam aprendre a ballar Hula, que és la dança tradicional hawaiana, i també vam ballar amb el Hula Hoop, que porta el seu nom perque els moviments que es fan amb ell recorden els que es fan ballant hula. 

A anglès vam aprendre a cantar la cançó que ens va inspirar pel projecte "Somewhere over the rainbow", d'Israel Kamakawiwo'ole.

Hem calculat la distància fins a Hawai'i en nens. Això ho vam fer amb una calculadora, com els nens més grans, i ens van sorprendre molt els números tan grans que havien sortit, mireu, mireu les nostres cares!

Hem parlat dels Tsunamis i de les grans onades que hi ha a Hawai'i, del surf i, inclús, ens hem "fabricat" les nostres propies onades!

També hem parlat dels volcans de Hawai'i, que en són el seu orígen, i en vam construir un...i fins i tot el vam fer erupcionar!

Encara no l'hem acabat, continuarem treballant també durant el proper trimestre...ja us ensenyarem més coses més endavant! Mentrestant...aquí en teniu un tastet...bon profit!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada