divendres, 17 de març del 2017

Projecte 1r C

La classe del Taurons hem fet el Projecte del Dracs. Hem fomentat el treball cooperatiu així que, entre tots, hem realitzat un drac amb caixes de cartró. Cada equip hem pintat una caixa amb pintura de color verd per fer el cos del drac i, a continuació, hem fet les punxes de l'esquena del drac.
Una vegada realitzat el cos del drac, ens hem adonat que no té ulls, així que, hem sortit al pati a buscar material que ens sigui útil. Hem  trobat branques d´arbres, fulles, papers i, fins i tot, una bola blanca que hem dividit en dos per confeccionar els dos ulls.  Ja tenim el nostre drac!
Sabíem que els dracs surten als contes i hem conegut un drac de debò: el drac de Komodo. Hem après moltes coses sobre aquests: on viuen, d’on neixen,...
També hem descobert que el Drac de Gaudí es troba al Parc Güell i que l’Antoni Gaudí utilitzava la tècnica del trencadís. Nosaltres l’hem volgut imitar fent un drac amb papers de colors!

Treballant en equip hem pogut viure moments diferents amb els companys. Moments molt bons i també de dolents ja que durant el projecte han anat sorgint problemes entre nosaltres però, el més important, és que hem pogut arribar a una solució entre tots. Som un gran equip!

2 comentaris: